top of page
Skully Care - the flat head assistant V2_Moment-3 (1).jpg

Business Developer

Parttime - Amsterdam

Hi, wij zijn Skully Care! 👋

Skully Care helpt de 25 000 baby’s in Nederland die jaarlijks een schedeldeformatie ontwikkelen met ‘s werelds eerste screeningsapp. Door het aanbieden van een gemakkelijke, kindvriendelijke en efficiënte behandeling.

Skully Care groeit hard en daarom zoeken wij jou hulp! Wij zoeken iemand die ons helpt de startup goed neer te zetten. Iemand die ervoor zorgt dat het hele team nog beter haar werk kan doen en iemand die klanten nog meer tevreden maakt. Waar moet je aan denken?

  • Meedenken en ondersteunen van uitvoerend tot strategisch niveau

  • Oppakken van projecten om Skully Care vlekkeloos te laten lopen

  • Klanten support (bellen, e-mail en whatsapp)

  • 1000-en-1 operationele taken (versturen Toolkits, opzetten van enquêtes ect.)

                                                                                                           

Skully Care is een startup met ‘s werelds eerste screeningsapp voor de aandoening ‘schededeformatie’ bij baby’s. Daarmee helpt Skully Care de 25 000 baby’s in NL die jaarlijks een schedeldeformatie ontwikkelen. Na twee jaar ontwikkelen en testen, is in januari met groot succes de app gelanceerd en groeien we hard: in Nederland hebben we een goede basis en internationaal zetten we onze eersten stappen. Daarnaast staan we op het punt om de te detecteren aandoeningen uit te breiden.

 

Het werken in een startup valt buiten de standaard functieomschrijvingen. Jij hebt een ondersteunende rol bij alle aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen, lanceren, valideren en opschalen van de app. We zijn op zoek naar iemand met een pro-actieve werkhouding, die wil blijven leren en verbeteren. Je bent verantwoordelijk, komt zelf met oplossingen. Fouten maken is niet erg zolang je er maar van leert. Het Skully Care team bestaat uit twee founders, een kinderfysiotherapeut en die ondersteund worden door een groep nauw betrokken adviseurs.

 

Wanneer moet je vooral niet bij Skully Care solliciteren?

❌ Als je van een beetje chaos een halve hartaanval krijgt.

 

En wanneer dan wel?

✅ Als je ook van verbeteren van de zorg houdt.
✅ Als je enorm enthousiast bent.
✅ Als je alleen al 3x zo productief wordt bij het idee van zelf veel keuzes mogen maken en het indelen van je tijd.
✅ Als je een echte aanpakker bent die niet terugdeinst van veel to-do’tjes

 

Wanneer, tijdsduur, salaris?
Het is een parttime functie, startend circa 24 uur, per direct, doorgroeien binnen het bedrijf is zeker een optie. Je krijgt een eerlijk salaris op basis van je kennis en ervaring.

 

Zin om aan de slag te gaan?
Kun jij je in bovenstaande beschrijving herkennen? En sta je te trappelen om bij een jong en energiek bedrijf aan de slag te gaan? Stuur ons het liefst zo snel mogelijk, en uiterlijk voor 21 mei, een email met CV naar freeknoz@skullycare.com. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We kijken naar je uit!

bottom of page